Program Per Drejtshkrim E Gjuhes Shqipe

 

Dec 21, 2018 Program per Drejtshkrim Gjuha-Shqipe is hosted at free file sharing service 4shared. Sleeping is one of the best ways to recover from tiredness after a long days work ND hassle. AlBook 1.6 eshte version ne shqip program qe perfshine disa pune qe kryhen ne agjencione te ndryshme dhe ne vende te ndryshme pune. Program per Drejtshkrim Gjuha-Shqipe is hosted at free file sharing service 4shared. Sleeping is one of the best ways to recover from tiredness after a long days work ND hassle. AlBook 1.6 eshte version ne shqip program qe perfshine disa pune qe kryhen ne agjencione te ndryshme dhe ne vende te ndryshme pune.

Per
Nov 10, 2011

Të nderuar,
Më njoftoni, ju lutem, po qe se keni përvojë me ndonjë program apo aplikacion drejtshkrimor për gjuhën shqipe që përdoret në Word 2010.
Kam hasur këtë shkarkim këtu
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=cfec65b7-131c-440f-953f-43731fdabb8b&displaylang=sq
... See more
Të nderuar,
Më njoftoni, ju lutem, po qe se keni përvojë me ndonjë program apo aplikacion drejtshkrimor për gjuhën shqipe që përdoret në Word 2010.
Kam hasur këtë shkarkim këtu
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=cfec65b7-131c-440f-953f-43731fdabb8b&displaylang=sq
por nuk jam i bindur se a përfshin kontrollimin drejtshkrimor apo shërben vetëm pë 'gjuhën e afishimit' - interface.
Me respekt.
▲ Collapse

Program Per Drejtshkrim Ne Gjuhen Shqipe

Program per drejtshkrim e gjuhes shqipe mileniumi i trete

Program Per Drejtshkrim E Gjuhes Shqipe Pare


Latest Posts